Geplaatst op: 20-10-2020
door: Marlou van den Berg
e-mail marlouvandenberg@home.nl
bericht Te koop : dames wandelschoenen , maat 40, Meindl type Vakuum Lady fit, weit.
Weinig gedragen.

Geplaatst op: 15-10-2020
door: Jos Looyse
e-mail j.looijse@ziggo.nl
bericht Te koop: bruin leren Hanwag dameswandelschoen maat 7,5, b-schoen, goed voor bergwandelen. Na verzoling 1x belopen. Zolen dus z.g.a.n. Binnenzolen nooit belopen. 40 euro

Geplaatst op: 11-10-2020
door: Henk Houthuijzen
e-mail h.houthuijzen@kpnplanet.nl
bericht Mijn tweedaagse wandeltocht begint op zaterdag 31 oktober (en niet op vrijdag 30 oktober zoals eerst stond vermeld).

Geplaatst op: 04-10-2020
door: Ciska de Haan
e-mail ciskadehaan@hotmail.com
bericht Te koop wegens te klein gekocht, wandelschoenen LOWA HL Praque GTX maat 41, 2x geprobeerd, dus nog als nieuw!

Geplaatst op: 04-10-2020
door: Henk Ligtenberg
bericht Beste wandelvrienden,

Mijn wandeling van 17 oktober is gewijzigd. Wegens coronamaatregelen van Duitsland kunnen we Duitsland alleen in met een bewijs van een negatieve uitslag van een coronatest. De wandellocatie heb ik daarom verplaatst naar Emmen. De tocht is met 27 km wat langer uitgevallen dan wat in het boekje vermeld staat. Verzameltijd en starttijd is hetzelfde gebleven. Na aanmelding ontvang je alle details.

met vriendelijke groeten,
Henk

Geplaatst op: 24-09-2020
door: Corien de Vries
e-mail sportiefbewegen@hotmail.com
bericht Gisteren was ik in een Hanzenstad aan de IJssel en heb daar een leuke winkel ontdekt die liefdevol is gevuld met alles waar de natuurliefhebber gelukkig van wordt, maar ook Second-Hand wandelkleding en schoenen heeft. Mocht je de naam willen weten mail me dan even.

Geplaatst op: 13-09-2020
door: Maria Remmerswaal
e-mail mcj.remmerswaal@gmail.com
bericht Ik ben op zoek naar een niet te zware wandelreis voor de ''feestdagen"... Dus van bijv. 23 dec tot 2 januari.
In Europa zonder vliegreis, dus met bus of eigen vervoer. Mag ook Nederland zijn.... Weet iemand iets?

Geplaatst op: 28-08-2020
door: Adri Spenkelink Harskamp
e-mail adri.spenkelink@solconmail.nl
bericht Zoals jullie op het tochtenoverzicht kunnen zien heb ik een aantal wandelingen geannuleerd. De reden is dat ik al een aantal weken behoorlijk last van mijn knie heb. Onderzoek heeft uitgewezen dat het degeneratie van mijn meniscus is. De komende drie maanden krijg ik hier fysiotherapie voor. Of ik daarna weer in staat zal zijn langere wandelingen te organiseren blijft onzeker. De tijd zal het leren. Ik hoop het van harte.

De wandelingen van de maand november heb ik nog op het tochtenoverzicht laten staan. Ik hoop dat ik tegen die tijd pijnvrij ben, en het organiseren weer kan oppakken (misschien iets kortere tochten dan jullie van me gewend zijn).

hartelijke grot, Adri

Geplaatst op: 20-08-2020
door: Adri Spenkelink Harskamp
e-mail adri.spenkelink@solconmail.nl
bericht Ik wil een oproep doen aan iedereen die zo'n ouderwets voordeelurenabonnement van de NS heeft.
Rover is een organisatie die zich inzet voor de belangen van de treinreizigers. Ze gaan binnenkort met de NS aan tafel om de middagkorting ook na 1 januari te handhaven.

Willen jullie een mailtje sturen - naar info@rover.nl - met daarin de boodschap: Wij willen niet dat het voordeelurenabonnement wijzigt per 1 januari. Hoe meer abonnementshouders een klacht indienen, hoe sterker zij staan. Bedankt!


Geplaatst op: 07-08-2020
door: Maria van Klingeren
bericht Op 11 augustus wil ik mijn wandeling (Ontdek de Doorbraak) veranderen i.v.m. de voorspelde warmte. Ik wil dan om 7 uur beginnen en de route andersom lopen. Dus start bij het station van Wierden en het eindpunt is de bushalte in Bornerbroek. Wie gaat er mee?

disclaimer  |  privacy verklaring  |  © 2020 De Wandelpool

Advertentie