Geplaatst op: 06-05-2021
door: Henk Ligtenberg
bericht Hallo beste mensen,

Vanwege een trouwerij moet ik mijn wandeling van 26 mei verplaatsen naar 25 mei. Reeds aangemelde deelnemers ga ik berichten. Mocht je graag mee willen, i.h.v. dat bestaande deelnemers moeten afmelden, geef je dan op.

met vriendelijke groeten, Henk

Geplaatst op: 29-04-2021
door: Atie Broekhuizen
e-mail broekhuizenatie@gmail.com
bericht Beste medewandelaars,

Ik wil jullie vragen om een kaartje te sturen naar Ries Verhoef / Utrecht. Ries is in mijn beleving al heéél lang lid van de Wandelpool en heeft dan ook de nodige kilometers in zijn benen gewandeld en heel veel humor gebracht bij de medewandelaars. Op dit moment woont Ries in een woonzorgcentrum 'De Voorhoeve'. Leuk voor hem zou zijn om een kaartje te sturen.
Zijn adres:
Woonzorgcentrum De Voorhoeve, afdeling Rhijnauwen,
Trumaplein 1, 3527CX Utrecht
Telnr. 030-2953853 = receptie, vragen naar Ries Verhoef

Alvast bedankt!....Hij zal er blij mee zijn!

Met vriendelijke groet, Atie BroekhuizenGeplaatst op: 25-04-2021
door: Angelique Nien
e-mail wandelstroom@outlook.com
bericht Op 9 mei heb ik een wandeling met een bezoek aan het Volksbuurtmuseum. Ik weet niet of het museum dan ook geopend is, gezien de huidige corenamaatregelen. Maar de binnenstad heeft ook veel te bieden. Ik maak er iets moois van.

Geplaatst op: 16-04-2021
door: Reinier Tuinzaad
e-mail r.tuinzaad@hetnet.nl
bericht Wie wil eventueel mijn wandeling van 8 mei bij Hillegom overnemen ivm achillespeesklachten. De route is 15 km + 1.5 km aan-afloop van station en is 2 schoentjes). Hij is geheel gebaseerd op De Mooiste Routes, dus geen eigen route. Het lastige is te bepalen tot wanneer deze klachten duren en wil niet al te snel de deelnemers teleurstellen. Graag zo spoedig mogelijk bericht, tel. 06-54644496.

Geplaatst op: 03-04-2021
door: Corien de Vries
e-mail Onbekend
bericht De door mij georganiseerde “Meerdaagse in Groningen” zit vol. Het kan zijn dat de Coronamaatregelen in de loop van de tijd nog gaan veranderen en dat er meer wandelaars mee mogen gaan lopen. Daarom meld je toch nog aan dan kom je op een reservelijst dan kan ik je als de maatregelen versoepelen mailen of je nog interesse hebt.

Geplaatst op: 29-03-2021
door: Robert Otto
bericht Vorige week kreeg ik drie keer een afmelding voor de door mij georganiseerde wandeling op Goede Vrijdag, óók door mensen die zo voor 'nop' de deelnemerslijst wekenlang bezet houden voor degenen die wél mee hadden gewild. Oók de organisator besteedt - in overleg met thuisfront - een vrije dag en wil weten waar hij/zij aan toe is en heeft niet de luxe om zo maar even lukraak af te melden. Gelieve alleen opgeven voor mijn wandelingen als je echt mee wilt/kunt wandelen. Ook nu maar drie deelnemers mee mogen wandelen m.b.t. de coronavoorschriften. Dit probleem speelt sinds enige jaren helaas óók bij de Wandelpool en bevordert bij mij niet echt het plezier in het samen willen delen van eigen wandelingen!Geplaatst op: 10-03-2021
door: Corien de Vries
e-mail Onbekend
bericht Heb een meerdaagse wandeltocht ten noorden van de stad Groningen bij de dagwandelingen gepubliceerd, zo kan je iedere dag kiezen of je mee wilt gaan lopen.

Geplaatst op: 22-02-2021
door: Tineke Dubbelman
e-mail tineke.dubbelman@gmail.com
bericht Ik ben een startende wandelaar na het krijgen van een kunstknie. Mijn 'max' is op dit moment maar rond de 4 kilometer. Heeft iemand van jullie tips en trucs om van mij een geoefende wandelaar te maken? Nu zijn de afstanden bij de aangeboden wandelingen voor mij nog te hoog gegrepen:-). Maar ik zou dat in de toekomst heel graag willen.

disclaimer  |  privacy verklaring  |  © 2021 De Wandelpool

Advertentie