Geplaatst op: 19-11-2020
door: Catharina Vens
bericht De wandelschoenen die ik eerder op het prikbord had gezet zijn inmiddels verkocht.

Geplaatst op: 04-11-2020
door: Wil Elders
e-mail wilelders@ziggo.nl
bericht Wie kan mij helpen aan boekje LAW Scholtenpad? Uiteraard tegen betaling.

Geplaatst op: 04-11-2020
door: Ruud Stoeltie
e-mail r.stoeltie1@telfort.nl
bericht Gevraagd: medeorganisator.

Ik ben onlangs begonnen als organisator in de Wandelpool. Ik richt me voornamelijk op wandelingen in de omgeving van Breda en Westelijk Brabant. Ik vind die namelijk in de Wandelpool, als ik terugkijk de laatste 2 jaar, ondervertegenwoordigd. Ik ben bezig zo’n 10-12 wandelingen uit te werken van 15-20 km en was van plan die in kleine groepjes deze periode uit te testen.

Nu wandelen zelfs met z’n vieren voorlopig niet meer kan, wil ik vragen of iemand met enige wandelervaring in deze regio’s geïnteresseerd is om dat organiseren / voorbereiden de komende periode af en toe met mij samen te doen. Ideeën aandragen, overleg, proeflopen, uitwerking, eventuele achtergrond-info, OV mogelijk of niet etc.

Ik woon zelf in Breda.

Groet, Ruud

Geplaatst op: 03-11-2020
door: Reinier Tuinzaad
e-mail r.tuinzaad@hetnet.nl
bericht Betreft mijn wandeltochten van 7 november en 14 november. In verband met de strengere maatregelen heb ik deze 2 wandelingen geannuleerd en uitgesteld. De tocht van 7 november bij Maarn is verschoven naar 30 januari 2021
De hondenwandeling van 14 november bij Den Haag is verschoven naar 16 januari 2021

Geplaatst op: 01-11-2020
door: Corien de Vries
e-mail Onbekend
bericht Mijn wandeling van 14 november a.s. bij Heiloo - Egmond is geannuleerd, omdat het reizen weer zoveel mogelijk wordt ontmoedigd. Zelf ben moet ik uit het oosten komen. Deze wordt zeker op een andere datum aangeboden.

Geplaatst op: 29-10-2020
door: Rinse Zijlstra
e-mail rinsez@xs4all.nl
bericht Heeft iemand nog het wandelgidsje van het Scholtenpad liggen? Wij (Rinse en Carla) zouden het graag gaan lopen maar de gids is niet meer te koop.

Rinse Zijlstra

Geplaatst op: 27-10-2020
door: Adri Spenkelink Harskamp
e-mail adri.spenkelink@solconmail.nl
bericht Beste Wandelpoolers,

Ik wil jullie uitdrukkelijk vragen vragen je alleen voor mijn wandelingen aan te melden als je ook zeker weet dat je mee zult gaan. Ik kreeg vanavond twee afmeldingen voor mijn Wandelpoolwandeling van morgen (die al wekenlang op vol stond) Ik vind dit heel vervelend, het is niet eerlijk ten opzichte van andere wandelaars die graag mee hadden willen wandelen.

Groet, Adri Spenkelink

Geplaatst op: 22-10-2020
door: Corien de Vries
e-mail Onbekend
bericht Van mij staat er een wandeling op 14/11 bij Heiloo en Egmond. Zelf moet ik vanuit het oosten van Nederland naar Heiloo reizen en dat lijkt me als de reisbeperkingen blijven niet verstandig. Ik ga dan de wandeling veranderen in een rondwandeling vanuit Doetinchem. De rondwandeling vanuit Heiloo wordt verplaatst naar een andere datum.

Geplaatst op: 22-10-2020
door: Corien de Vries
e-mail Onbekend
bericht Van mij staat er een wandeling op 14/11 bij Heiloo en Egmond. Zelf moet ik vanuit het oosten van Nederland naar Heiloo reizen en dat lijkt me als de reisbeperkingen blijven niet verstandig. Ik ga dan de wandeling veranderen in een rondwandeling vanuit Doetinchem. De rondwandeling vanuit Heiloo wordt verplaatst naar een andere datum.

Geplaatst op: 20-10-2020
door: Marlou van den Berg
e-mail marlouvandenberg@home.nl
bericht Te koop : dames wandelschoenen , maat 40, Meindl type Vakuum Lady fit, weit.
Weinig gedragen.

Geplaatst op: 15-10-2020
door: Jos Looyse
e-mail j.looijse@ziggo.nl
bericht Te koop: bruin leren Hanwag dameswandelschoen maat 7,5, b-schoen, goed voor bergwandelen. Na verzoling 1x belopen. Zolen dus z.g.a.n. Binnenzolen nooit belopen. 40 euro

Geplaatst op: 11-10-2020
door: Henk Houthuijzen
e-mail h.houthuijzen@kpnplanet.nl
bericht Mijn tweedaagse wandeltocht begint op zaterdag 31 oktober (en niet op vrijdag 30 oktober zoals eerst stond vermeld).

Geplaatst op: 04-10-2020
door: Henk Ligtenberg
bericht Beste wandelvrienden,

Mijn wandeling van 17 oktober is gewijzigd. Wegens coronamaatregelen van Duitsland kunnen we Duitsland alleen in met een bewijs van een negatieve uitslag van een coronatest. De wandellocatie heb ik daarom verplaatst naar Emmen. De tocht is met 27 km wat langer uitgevallen dan wat in het boekje vermeld staat. Verzameltijd en starttijd is hetzelfde gebleven. Na aanmelding ontvang je alle details.

met vriendelijke groeten,
Henk

Geplaatst op: 24-09-2020
door: Corien de Vries
e-mail Onbekend
bericht Gisteren was ik in een Hanzenstad aan de IJssel en heb daar een leuke winkel ontdekt die liefdevol is gevuld met alles waar de natuurliefhebber gelukkig van wordt, maar ook Second-Hand wandelkleding en schoenen heeft. Mocht je de naam willen weten mail me dan even.

Geplaatst op: 13-09-2020
door: Maria Remmerswaal
e-mail mcj.remmerswaal@gmail.com
bericht Ik ben op zoek naar een niet te zware wandelreis voor de ''feestdagen"... Dus van bijv. 23 dec tot 2 januari.
In Europa zonder vliegreis, dus met bus of eigen vervoer. Mag ook Nederland zijn.... Weet iemand iets?

Geplaatst op: 28-08-2020
door: Adri Spenkelink Harskamp
e-mail adri.spenkelink@solconmail.nl
bericht Zoals jullie op het tochtenoverzicht kunnen zien heb ik een aantal wandelingen geannuleerd. De reden is dat ik al een aantal weken behoorlijk last van mijn knie heb. Onderzoek heeft uitgewezen dat het degeneratie van mijn meniscus is. De komende drie maanden krijg ik hier fysiotherapie voor. Of ik daarna weer in staat zal zijn langere wandelingen te organiseren blijft onzeker. De tijd zal het leren. Ik hoop het van harte.

De wandelingen van de maand november heb ik nog op het tochtenoverzicht laten staan. Ik hoop dat ik tegen die tijd pijnvrij ben, en het organiseren weer kan oppakken (misschien iets kortere tochten dan jullie van me gewend zijn).

hartelijke grot, Adri

disclaimer  |  privacy verklaring  |  © 2020 De Wandelpool

Advertentie