Alle Wandelpooltochten tot 1 juni geannuleerd

Het coronavirus houdt ons allen in de greep en dat geldt ook voor de Wandelpool.

Naar aanleiding van de sinds gisterenavond aangescherpte maatregelen namens RIVM en Rijksoverheid zijn alle wandeltochten tot 1 juni a.s. geannuleerd en verwijderd uit het TOCHTENOVERZICHT van de Wandelpool.

Voor organisatoren en boekjesabonnees:
Omdat er in de maand mei niet gezamelijk gewandeld mag worden zal het volgende Wandelpoolboekje op zijn vroegst eind mei verschijnen. Waarschijnlijk worden de edities 03/2020 (mei-juni) en 04/2020 (juli-augustus) samengevoegd tot één uitgave: editie 03-04 (juni-juli-augustus). Eén en ander zal afhangen van het aanbod van wandeltochten in deze periode.

We kunnen helaas even niet wandelen met de Wandelpool. Gelukkig mag je er nog wel alléén of met z'n tweeën op uit, dat is fijn. Beweging en een frisse neus zijn erg belangrijk; niet uitsluitend voor het lijf, maar zeker ook voor de geest! Die gezonde geest hebben we hard nodig om ons gezamenlijk door deze onwerkelijke tijd heen te slaan.

Pas in ieder geval goed op jezelf, houd je vooral aan de richtlijnen en dan hopen vanaf 1 juni weer veilig met elkaar op pad te kunnen gaan. Voor nu wens ik jullie en je dierbaren veel gezondheid toe.

namens Stichting De Wandelpool,
Eef van den Brink

disclaimer | privacy verklaring |  © 2020 De Wandelpool